Hvem kan søke Stormfondet?

edit today
Stormfondet gir støtte til nyskaping og omstilling. Søk innen 16. september!

Oppstartsbedrifter eller etablerte bedrifter i Fjell, Sund og Øygarden oppfordres til å søke om midler i Stormfondet. Dette gjelder også prosjekter som er relatert til regionen.

− Stormfondet er endret i navn, innhold og kriterier. Dette betyr at alle som oppfyller vilkårene kan søke støtte, selv om de har mottatt midler fra SPV/VNR-fondet tidligere, presiserer Henning Hauso, daglig leder i Vest Næringsråd.

Hvem kan søke Stormfondet?

Søkere må gjennom virksomheten og/eller prosjekter ha bidratt til økt nyskaping eller omstilling. Det gis ikke støtte til generell drift.

− Stormfondet skal løfte frem de gode initiativene som skjer i regionen, og bidra til at flinke bedrifter blir sett og får den oppmerksomheten som de fortjener, opplyser Olav Hovland, banksjef i Sparebanken Vest.

Les kriteriene her

650.000 kroner i potten

Det vil være én årlig utdeling av Stormfondet, og selve utdelingen vil skje på Øygardenkonferansen til Vest Næringsråd, torsdag 29. november.

− Summen i år er satt til 650.000 kroner, avslører Hovland.

Banken er opptatt av å gi tilbake til samfunnet ved å støtte gode initiativ, og i dette tilfellet i form av støtte til næringsutvikling.

− Det er viktig for Sparebanken Vest å støtte opp under næringslivet med priser for å gi anerkjennelse til bedrifter i ulike faser, presiserer Hovland.

De beste søkerne får egen film

De tre beste søknadene får laget en profesjonell film inntil kroner 25 000 kroner på cirka to minutter. Disse tre videoene blir vist frem under Øygardenkonferansen til Vest Næringsråd i november, hvor næringslivet og politikere i regionen er godt representert. Filmene kan brukes kommersielt og til å løfte bedriften/prosjektet videre.

− Filmen er en god måte for de nominerte til å profilere seg på, både under selve utdelingen på konferansen og i ettertid, sier Hauso.

Søknadsfristen på Stormfondet er derfor satt til 16. september, slik at det er god tid til å lage filmene.

Søk nå!

[nectar_btn size=»jumbo» open_new_tab=»true» button_style=»regular» button_color_2=»Accent-Color» icon_family=»none» url=»https://www.vnr.no/om-oss/stormfondet/» text=»SØKNADSSKJEMA STORMFONDET» css_animation=»wobble»]

Les også

Meny