Hilde Indresøvde, inkubatorleder ved Nyskapingsparken BTO.

Lyttet og gav råd til gründerne

edit today
Godt gründermøte med Bergen Teknologioverføring (BTO), kommunene og bankene.

Vest Næringsråd samarbeider med Gode Sirklar og BTO om å forsterke tilbudet til gründere i regionen og å kartlegge behovene.

Torsdag 3. mai ble det derfor arrangert en lyttepost for gründerne i Gründerparken Vest, hvor de kunne utveksle erfaring med representanter fra Bergen Teknologioverføring, Fjell kommune og rådgivere fra DNB og SpareBank 1 SR-Bank.

− I møtet reflektere og diskutere vi utfordringer og muligheter til å forsterke tilbudet til gründere og bedrifter i regionen. Alle er enig om at det er et behov for bistand, og det er viktig å ha henvisningskompetanse. Man må vite hvor man skal henvise gründere som trenger hjelp, sier Henning Hauso, daglig leder i Vest Næringsråd:

− Alle er opptatt av at gründerne får et bredt tilbud, og det er kjekt at representanter fra kommunen og bankene stiller opp på denne måten.

[divider line_type=»Full Width Line» line_thickness=»1″ divider_color=»default»][vc_gallery type=»flexslider_style» images=»18163,18169,18164,18170,18171″ onclick=»link_no»]

Les også

keyboard_arrow_up