Suksess for Sotrabloggen

edit today

Sotrabloggen er en suksess, viser lesertallene. Hotellsjefens bønn om at bedriftene må ta vare på sine ansatte er lest mer enn 3.000 ganger.

Sotrabloggen – se alle innleggene

Les også: Gitte topper 2015 – de mest leste artiklene på vnr.no i 2015

Sotrabloggen ble lansert 6. august i år og flere av innleggene hevder seg i toppen blant årets aller mest leste artikler på vnr.no.

Meningsfull jobb

Hotellsjef Ole Martin Opitz oppfordret bedriftsledere som skal kutte kostnader, til å spare julebordet. Les innlegget her

– Ta vare på de ansatte som er igjen etter nedbemanning og omorganisering, var hans oppfordring. Han fikk mye støtte i sosiale medier, innlegget har fått over 400 likes på Facebook.

Også Mariann Skarstein, avdelingsleder for Styve Gard, Kirkens Sosialtjeneste, traff en nerve hos mange. Hennes blogginnlegg om at det å være fosterhjem kan være et «meningsfylt jobbalternativ» er lest mer enn 1000 ganger, og har fått mer enn 200 likes på Facebook.

Søker gjestebloggere

Sotrabloggen er en næringsblogg for regionen vest for Bergen, i regi av Vest Næringsråd. Innleggene er personlige. Våre gjestebloggere får her mulighet til å fritt ytre seg om små og store temaer som de mener berører næringslivet.

Lyst til å være gjesteblogger? Send en e-post til inger@vnr.no

Sotrabloggen – topp 5

  1. Ta vare på medarbeiderne du har igjen v/ Ole Martin Opitz
  2. Meningsfull jobb i vanskelig arbeidsmarked v/ Mariann Skarstein
  3. Det tek tid å snu eit tankskip i fart v/ Kjersti Nordøy
  4. Ha tillit til lærerne v/ Eva Danielsen
  5. Samfunnsansvar også i vanskelige tider v/ Yvonne Torgersen Hetlevik

Les også

Meny