VNR er på plass i Gründerparken

edit today

I desember flyttet Vest Næringsråd (VNR) ut fra kontorlokalene i Sartorgården og er nå på plass i Gründerparken Vest, ved Sartor Storsenter.

Det er VNR som drifter Gründerparken Vest og vi har vårt kontor her i andre etasje.

Gründerparken er på 500 kvadratmeter og disponerer 10 kontorer for utleie, 3 lagerkontor, 2 møterom, samt spiserom/kjøkken. Det er også heis i bygget.

− Det har tatt litt tid, men nå kan vi endelig ønske velkommen til et spennende miljø for nyskaping her i regionen, sier en svært tilfreds daglig leder for VNR og prosjektleder for Gründerparken, Per C. Aarsand.

HER ER VI: Gründergården v/ Sartor Storsenter, 2. etg., Arefjordvegen 16, 5353 Straume.
HER ER VI: Gründergården v/ Sartor Storsenter, 2. etg., Arefjordvegen 16, 5353 Straume.

Stort behov for Gründerpark

− Er det virkelig behov for en gründerpark i vår region? 

− Ja, helt klart. I desember 2015 etablerte vi en bransjegruppe for gründerskap, VNR Gründergruppen. I fjor høst satset VNR sterkt på omstilling og nyskaping. I denne prosessen ble det klart at det var stor interesse blant gründere for en møteplass og et forum, sier Aarsand.

Under et gründerseminar i fjor luftet styreleder i VNR, Thomas Skålnes, et forslag om en gründerpark. Forslaget ble mottatt med stor applaus blant seminardeltakerne.

− I dag har vi kommet så langt at vi har mottatt tilsagn om finansiering fra Gode Sirklar og Hordaland Fylkeskommune. Jobben nå er å gjøre tilbudet kjent blant de som allerede har tatt kontakt og andre potensielle brukere, sier Aarsand.

LES OGSÅ: Sniktitt på Gründerparken

Hva er det Gründerparken tilbyr?

Helt konkret vil Gründerparken tilby utleie av kontor på timebasis, dagsbasis, ukebasis og månedsbasis, samt to møterom.

− Vi håper å bygge opp et gründermiljø og en populær møteplass, sier en fornøyd Aarsand.

En del interesserte har allerede tatt kontakt vedrørende leie av lokaler.

− Ta for all del kontakt nå på per@vnr.no – det vil du ikke tape på, påpeker Aarsand.

MØTEROM: Her er et av Gründerparkens to møterom. 
MØTEROM: Her er et av Gründerparkens to møterom.

VNR fremover

− Vil flyttingen ha noe å si for VNR-medlemmer generelt?

− Som sagt viderefører vi satsingen på omstilling og nyskaping. Våre faste medlemstreff vil som før gå på Ågotnes og Straume, men fagseminarene ønsker vi å samle her i Gründergården på Straume, sier Aarsand.

Les også

keyboard_arrow_up