Kampen om havet

Møt sentrale aktører fra næringsliv, naturvern og forvaltning som diskuterer bruk av arealene i sjøen.

Hvordan skal vi bruke arealene i sjøen? Er det kun konflikt mellom næring og naturmangfold eller er det rom for samarbeid og synergier?

Dato: Mandag 15. april
Tid: Kl. 15.00-17.00
Sted: Radisson Blu Royal Hotel, Bryggen

Arrangementet er gratis, men med hensyn til servering vil arrangementet kreve påmelding. Frist 11. april.

Spørsmål? Ta kontakt med Solveig Holm, solveig@seafoodinnovation.no, 920 58 5314

Arrangører: Øygarden næringsutvikling, Vest Næringsråd og NCE Seafood Innovation

15:00 Registering og kaffi

15:30 Velkommen
Kari-Anne Landro
, Vest næringsråd, Hanne Misje Lokøy, Øygarden næringsutvikling og Solveig Holm, NCE Seafood Innovation

15:35 Tilbakeblikk på One Ocean Summit: Er bærekraftig havforvaltning mulig i fremtiden?
Krister Hoaas, Sjømat Norge i samtale med Solveig Holm, NCE Seafood Innovation

15:45 Forvaltning av Norges sjøareal
Krister Hoaas, Sjømat Norge

16:00:

  • Fiskeri – Nina Rasmussen, Fiskebåt
  • Havbruk – Erlend Haugarvoll, Lingalaks
  • Tareproduksjon – Harald Sveier, Lerøy Seafood
  • Turisme og friluftsliv – Magnus Brekke Nygaard, Visit Bergen
  • Naturmangfold – Dorothy Dankel, SINTEF Ocean

16:45 Panelsamtale
Moderator: Björgolfur Hávardsson, NCE Seafood Innovation

17:00 Takk for i dag
Kari-Anne Landro, Vest næringsråd, Hanne Misje Lokøy, Øygarden næringsutvikling og Solveig Holm, NCE Seafood Innovation

Påmeldingsfristen er ute, og møtet fullbooka.

keyboard_arrow_up