Ringedugnad – Krafttak mot kreft

Sammen skal vi finansiere forskning som kan gi kreftpasienter med spredning litt mer tid.

I samarbeid med Sartor Storsenter og Kreftforeningen tar vi for 13. gang et Krafttak mot kreft. Dett er den årlige innsamlingsaksjon der vi inviterer bedriftene i Øygarden til å bidra med støtte til forskning på kreft med spredning.

Tre av fire overlever kreft i Norge i dag. Men med kreften følger frykten for det som er enda verre. Det ene ordet ingen kreftpasienter eller deres pårørende vil høre: «Spredning».

Selv «uhelbredelig» er ingen endelig beskjed. Den betyr bare at vi ikke har en behandling som kan ta knekken på akkurat din type kreft med spredning – akkurat nå. Men kanskje til sommeren? Eller om et år? Om ti år?

For alle som har kreft med spredning – og for alle som er glade i dem – finnes det et håp: Du må bare leve litt til, og litt til, og litt til. Pasientene sier at de holder ut, at de lever fra kontroll til kontroll. De orker å holde livsgleden og motet oppe, fordi de vet at kreftforskere i Norge og resten av verden hver eneste dag gjør store og små fremskritt som gir oss nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder. Det er disse forskerne og deres arbeid vi støtter i årets Krafttak mot kreft.

Stad: Gründerparken Vest

Tid: Torsdag 16. mars kl. 11.30-14

keyboard_arrow_up