Henning Hauso har sagt opp sin stilling i Vest Næringsråd. Foto: Fotograf Trude Brun Wilhelmsen.

Henning Hauso slutter i Vest Næringsråd

edit today
Henning har valgt å si opp sin stilling som daglig leder i Vest Næringsråd.

1. september blir han ny HR-direktør i Bergen kommune.

− Det er med tungt hjerte jeg har valgt å si opp min stilling. Jeg er blitt oppriktig glad i regionen og folket her ute og opplever også stor tilslutning til arbeidet Vest Næringsråd gjør for å styrke samarbeidet mellom næringsliv og kommunene. Stillingen som HR-direktør var imidlertid så spennende og utfordrende at jeg ikke kunne si nei, forteller Henning Hauso.

Han kommer til å følge både kommunesammenslåingen og næringslivet tett fremover.

LES OGSÅ: Rikard Toft Ledang ansatt som daglig leder i Vest Næringsråd

− Har gjort en kjempeinnsats

Styreleder Jan Vindenes sier det er trist å miste Hauso akkurat nå som Vest Næringsråd virkelig har fått posisjonert seg så tydelig som en næringspolitisk aktør.

− Henning har gjort en kjempeinnsats for å utvikle næringsrådet det siste året. Arbeidet med å erstatte Henning starter umiddelbart. Det er uheldig for kontinuiteten med skifte av daglig leder etter mindre enn ett år i stillingen, sier Vindenes.

Styret vil ha møte i neste uke for å diskutere veien videre.

−  Det finnes mange gode kandidater vest om broen, og jeg er sikker på at vi vil finne gode og kvalifiserte søkere. Personlig tror jeg det er viktig med lokale kandidater med bakgrunn i miljøet i Nye Øygarden kommune, sier Vindenes.

Les også

Meny