Ågotnes Sveis kjøper A2G Industri

edit today

– Dette gir oss muligheten til å øke produksjonen av rustfri aluminium,  sier daglig leder Roald Sekkingstad  i Ågotnes Sveis til vnr.no. Kjøpet omfatter den kommersielle virksomheten til forretningsområdene mekanisk og elektronikkvirksomhet. Overdragelsen til den nye eieren skjer 1. april, meldte selskapet i en pressemelding i går. – Vi ser gode vekstmuligheter i dette markedet, og utvider med dette vår kommersielle plattform som leverandør til industri- og olje-/gassnæringen på Vestlandet, sier Sekkingstad. – Vi ønsker å videreutvikle virksomheten ved å bygge videre på kompetansen selskapet innehar i dag, legger han til.

Forblir i Åsane

A2G Industri AS er et datterselskap i A2G konsernet i Åsane. De 35 ansatte skal etter oppkjøpet fortsatt ha sitt arbeidssted i Åsane, i leide lokaler. Kjøpet er organisert gjennom Ågotnes Sveis AS sine datterselskaper Bergen Mekaniske og Mekatronikk AS. – Vi er opptatt av at virksomheten i A2G Industri skal ha et best mulig grunnlag for fremtiden, sier konstituert konsernsjef Odd Haaskjold i A2G Gruppen AS.

– Nytt marked for A2G

– Vi mener Ågotnes Sveis kan utnytte selskapets kapasitet og kompetanse, og har den nødvendige kraft til å ta A2G Industri inn i nye markedssegmenter, uttaler han. – Innenfor denne typen virksomheter er det sannsynligvis avgjørende for fremtiden at virksomheten kan orientere seg mot og omstille seg til en tilværelse som underleverandør til olje- og gassindustrien. Dette krever utvikling av produktporteføljen og utviklingskraft. Ågotnes Sveis AS kan tilføre selskapet omstillingskraft og nye kunder, samtidig som hensynet til eksisterende kunder blir ivaretatt på en god måte, sier Haaskjold.

Les også

Meny