VELLYKKET AUKSJON: Lørdag 18. mars hadde Sartor Storsenter veldedighetsauksjon med underholdning fra Vennebyen og Pippi Langstrømpe. Foto: Hans Jarle Einarsen

Bedriftstafetten 2017 har passert 300 000 kroner

edit today

I helgen startet årets «Krafttak mot kreft» og Bedriftstafetten har fått en pangstart. Fredag passerte den 200 000 kroner og onsdag 8. mars passerte den 300 000 kroner.

− Givergleden er enorm! Selv om vi spør for syvende gang, er bedriftene fortsatt med. Det er veldig rørende, sier Hans Jarle Einarsen, markedssjef ved Sartor Storsenter.

Finansierer viktig forskning

Aksjonen er i uke 10 og 11, fra 6. mars til 19. mars. Krafttak mot kreft 2017 har som hovedmål å samle inn 40 millioner til forskning på livsforlengende behandling og tilbud til pasienter med uhelbredelig kreft og deres pårørende.

− Jeg har aldri vært så motivert som jeg er denne gangen her. Kreft er dessverre noe som rammer alt for mange og det helt tilfeldig hvem som rammes. Skal man få bukt med denne sykdommen, må man samle inn penger til forskning, sier Einarsen.

I 2015 fikk flere enn 32 500 personer i Norge kreft.

Takket være forskning overlever flere enn 70 prosent, men likevel dør det nesten 11 000 hvert år, ifølge Kreftforeningen.

Jessheim Storsenter er med

I februar holdt Einarsen presentasjon for Jessheim Storsenter, som har takket ja til å bruke «Sartor-modellen» for «Krafttak mot kreft».

JESSHEIM STORSENTER BRUKER SARTOR-MODELLEN: I februar hold Hans Jarle Einarsen, markedssjef ved Sartor Storsenter, presentasjon om «Krafttak mot kreft» for Jessheim Storsenter.

JESSHEIM STORSENTER BRUKER SARTOR-MODELLEN: I februar hold Hans Jarle Einarsen, markedssjef ved Sartor Storsenter, presentasjon om «Krafttak mot kreft» for Jessheim Storsenter.

– Det ble helt musestille i møtelokalet etter at jeg var ferdig å snakke om «Krafttak mot kreft». Et godt tegn, for budskapet er viktig og ikke minst veldig sterkt. Jessheim Storsenter følger i våre fotspor og tenker langsiktig, slik vi gjør, sier Einarsen.

Krafttak mot kreft 2017

Disse har bidratt så langt – se listen!

 Bedriftsstafett 2017 

 1. Sartor Senterforvaltning AS
 2. No Name Frisør
 3. Sparebanken Vest
 4. Themas Invest AS
 5. Meny Sartor
 6. Radio Sotra
 7. Brødrene Ulveseth AS
 8. Sotra Cementvarefabrikk AS
 9. Erik Rennedal Eiendomsselskap AS
 10. Revisor Vest AS
 11. Sartor Holding AS
 12. Sotra Bil AS
 13. Kivijärvi Kran og Transport AS
 14. Coast Center Base AS
 15. DNB Straume
 16. EiS AS
 17. Nordea Sotra
 18. Allkopi Bergen
 19. Supersøndag, Sotra Arena
 20. ACOS AS
 21. OktanOrgangeriet
 22. Privatmegleren Vest Eiendomsmegling AS
 23. Deep Sea Mooring AS
 24. Vest Næringsråd
 25. VVT AS
 26. KPMG
 27. Gjøen VVS AS
 28. Sotra Gruppen AS
 29. Mannafest på loftet
 30. Fotograf Morten Wanvik
 31. Liegruppen AS
 32. Arkitekt Rov Eide AS
 33. VEX Gruppen AS
 34. VIC jentene på Sartor
 35. Straume Betongservice AS
 36. Byggmesterfirma Turøy & Algrøy AS
 37. Sekkingstad AS
 38. Torsvik Elektro AS
 39. Mento AS
 40. Statoil Sture og Kollsnes
 41. FMC Technologies AS
 42. PSW Power & Automation AS
 43. Rørleggermester Frode Løland AS
 44. Brias/Bergen Rustfri Industri AS

Slik kan din bedrift bidra

 • Send e-post til hans@sartorsenter.no med valgfritt beløp, navn på bedrift, kontaktperson, og evt. navn på bedriften du ønsker å utfordre
 • Du kan eventuelt bidra med gave som kan auksjoneres bort på Sartor Storsenter lørdag 18. mars, nest siste dag av aksjonen
 • Bedriften blir profilert med navn, logo og donert beløp i Vestnytt, på VNRs Faceook-side, i Sartormagasinet, på Sartor Storsenter sine nettsider og Facebook-siden til Sartor

Fakta om «Krafttak mot kreft»

 • «Krafttak mot kreft» er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon.
 • Krafttak mot kreft 2017 har som hovedmål å samle inn 40 millioner til forskning på livsforlengende behandling og tilbud til pasienter med uhelbredelig kreft og deres pårørende.
 • Aksjonen er i uke 10 og 11, fra 6. mars til 19. mars.
 • I 2016 samlet Krafttak mot kreft inn 6,1 millioner på Vestlandet, nesten 1/2 million fra næringslivsstaffeten til Sartor og VNR og 37 millioner totalt i landet.

Les også

Meny