Svein M Nordvik er daglig leder i Nordhordland Næringslag. Foto: avisa Nordhordland

Gå ikke glipp av næringskonferansen på Mongstad

edit today

Onsdag 6. september er det klart for Nordhordland Næringslags store næringskonferanse på Mongstad.

Den arrangeres hvert annet år, uken før valg. Dette er sjette gang konferansen avholdes, og i år er det endringer som står i fokus, med mange gode foredragsholdere.

− Mange har opplevd store endringer de siste årene, derfor fokuserer vi på fremtiden og skal «se i glasskulen». Vi ser på trender innen teknologiutvikling og kompetanse, og innleggene kommer til å bære preg av at vi ser fremover, forteller Svein M. Nordvik, daglig leder i Nordhordland Næringslag.

Problemstillinger «alt er i endring» vil bli belyst av gode foredragsholdere.

Problemstillinger «alt er i endring» vil bli belyst av gode foredragsholdere.

Å gi inspirasjon og grunnlag for refleksjon er også blant målene for konferansen.

– Alle skal ha nytte og glede av å delta!

Søviknes og Tajik på talerstolen

Programmet er delt inn i to deler, først næring og deretter en samfunnsdel som også inkluderer fremtidig kompetansebehov.

Olje- og energiminister Terje Søviknes (FrP) fra Regjeringen og Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Hadia Tajik, skal holde de politiske innleggene.

− Vi har med både posisjon og opposisjon fordi vi skal være nøytrale, men noen dager før valget er dette høyaktuelt, sier Nordvik.

Plass til 600 deltakere – og konferansen er gratis

Næringskonferansen er gratis og åpen for alle.  De siste gangene har cirka 600 deltatt, og det samme antallet forventes også i år.

− Alle er velkommen til å delta på konferansen, og vi håper spesielt på god deltakelse fra politikere, offentlig administrasjon og næringslivet i hele Bergensområdet.

− Næringslivet i Vest har mange likhetstrekk, både bransje- og størrelsesmessig med Nordhordland, så vi håper på at mange fra Vest også deltar. Det vil bli en nyttig nettverksdag på Mongstad, avslutter Nordvik.

Klikk her for program og påmelding (Her kan du også se hvem som er påmeldt)

Les også

Meny