Fra Reiseklar 2011.

Golf, mat og havgap på 24 kvadratmeter

edit today

Med kunstgressmatte, golfkøller, en minivariant av Fiskarbondens Marknad og maritim dekor, skal regionen vest for Bergen settes på reiselivskartet neste helg. Reiseklar 2012 går av stabelen i Dovregubbens hall i Grieghallen 20. – 22. januar. Designerne Siv Støldal og David Harris får fritt spillerom når de skal bygge opp standen som skal profilere Fjell, Sund og Øygarden som reiselivsdestinasjon. I fjor sørget blant andre Støldal for at standen skilte seg ut fra alle andre, og Kysteventyret vant tittelen «beste utstiller». Se bilder fra Reiseklar 2011! – Vi har naturligvis store forventninger til årets messe, og vi går for «beste utstiller» i år også, sier prosjektleder Line Steinsland i Kysteventyret. På standen skal mataktører som Cornelius, Glesvær Kafe, Mett og God og Urtemakeriet kokkelere. Maten blir viktig på årets messe, sier Steinsland.

Skjebneår

– Kysteventyret er blitt et etablert navn i reiselivsbransjen, vi blir lagt merke til. Deltakelsen på Reiseklar handler like mye om profilering både mot bransjen og ut mot markedet, som direkte salg. Det er god markedsføring, og det er viktig å være til stede, sier Steinsland. Året vi er inne i blir avgjørende for den felles reiselivssatsingen i regionen.Kysteventyret, som er et prosjekt i regi av Gode Sirklar og Vest Næringsråd, skal opp og «stå på egne bein». Tilførsel av nye midler vil være avgjørende for eksistensen.

Et reiseliv å snakke om

Mye arbeid er lagt ned for å skape et fundament for et destinasjonsselskap, og aldri tidligere har man kommet så langt med reiselivsarbeidet i regionen. – Som NCE-partner har vi tilgang til et stort nettverk, og gjennom samarbeidet med blant andre Bergen Reiselivslag, Fjord Norge og Innovasjon Norge er vi synlig i mange kanaler. Det vil være synd om dette gode grunnlaget er forgjeves, sier Steinsland. Hun oppfatter signalene fra offentlig hold som svært positive, og har tro på en viderføring av Kysteventyret. – Fiskarbondens Marknad er ett av de viktigste tiltakene vi har fått etablert i 2011, og vi har ambisjoner om å utvide markedet i året som kommer – med flere utstillere og på flere steder. Vi ønsker å få til et marked også i Sund og Øygarden, legger hun til. På Reiseklar 2012 kan du la deg inspirere til reiser i nære og fjerne strøk innenfor mange reisesegmenter.

Les også

Meny