Her er det første dekkhotellet på Sotra

edit today

Etter å ha fått Dekk 1-kjeden med på laget, har de fått et større utvalg dekk. Nå etablerer Sund Auto  det aller første dekkhotellet på Sotra, og tilbyr skift, vask og oppbevaring av dekkene dine fra sesong til sesong. Med Vest Caravan som nærmeste nabo, satser Sund Auto stort på campingkundene. Eget løp for bobiler og varebiler vil sikre rask service til denne store kundegruppen. – Dette er et nytt satsingsområde for oss. Vi har skrevet intensjonsavtale med Vest Caravan og kommer nok til å samarbeide mye, sier Jarle Rabben, som både eier og driver Sund Auto.

– Det flotteste verkstedet

Sund Auto ble etablert i 1985. Jarle overtok etter sin far i 2004. Da man bestemte seg for å flytte bedriften fra sør i Sund for å utvide virksomheten, falt valget til slutt på Tellnes, etter sterkt påtrykk fra Telle Gruppen AS. Det er Sund-ordfører Ove Trellevik glad for. – Når dere først flytter over kommunegrensen, var det greit at det ikke ble Kokstad eller et annet sted. Gratulerer med bergensregionens flotteste verksted! Jeg gleder meg til å følge utviklingen deres videre, sa Trellevik etter at han hadde klippet snoren sammen med varaordfører Georg Indrevik (FrP) i Fjell. Det nye bygget er på 2000 kvadratmeter, halvparten er verksted med påkostet utstyr. Rabben har selv tegnet den tekniske utformingen av lokalene – alt for å sikre mest mulig effektiv og lønnsom drift, og sørge for best mulig tilrettelegging for kunden.

Attraktiv arbeidsplass

Med flyttelasset kommer flere arbeidsplasser. De var fem fra før, nå er tre nyansatte på plass, og to til er på vei inn. – Vi har to meget gode kandidater fra Bergen som tiltrekkes av våre flotte, moderne lokaliteter, sier Rabben. Han legger til at flyttingen er strategisk viktig med tanke på videre utvikling av bedriften. – Vi er veldig ønsket her i næringsparken og synes det er kjekt å kunne etablere oss her, sier han til vnr.no.

Les også

Meny