Her er Sotras mest sporty bedrift

edit today

Se bilder fra Maitreffet! – Tusen takk! Det var kjempegøy å være med, selv om noen var usikre på om de klarte å løpe 5 kilometer. Vi var ikke helt trygge på om vi klarte å stille et lag i konkurransen, men endte opp med 14 deltakere – kanskje klarer vi enda flere neste gang, sa en engasjert Hilde Christensen på vegne av represantene fra Sotras «mest sporty bedrift – Straumemila 2014». – I våre vedtatte planer står det at Norlandia Barnehagene skal være en helsefremmende bedrift og at vi skal delta i et slikt arrangement som dette hvert år, la Christensen til.

– En positiv kollega-greie

Pokalen ble overrakt av seniorkonsulent og «milsjef» Oddvin Klubben i Vestnytt. Løpet ble arrangert for åttende gang 1. mai. Arrangører er Vestnytt og Sotra Sportsklubb, med Vest Næringsråd som en av samarbeidspartnerne. – Norlandia Barnehagene var en klar kandidat til denne prisen. De brukte Straumemila til en positiv kollega-greie, alle i likt antrekk, og stilte med hele 14 deltakere. Vi er veldig fornøyd med oppslutningen fra næringslivet i år, men håper selvsagt på enda flere deltakere neste år, sier Klubben til vnr.no.

Raskeste kvinne og mann

I tillegg til «mest sporty bedrift» ble raskeste kvinne og mann i bedriftsklassen hedret med statuett og gavekort fra Sartor Storsenter. Raskeste kvinne ble Cecilie Landro (bedrift ukjent) og raskeste mann ble Kjetil Thorvaldsen (Peppes Pizza). Løypen for bedriftsklassen var en knapp halvmil og gikk via turstiene til Brattholmen, opp Storskaret og tilbake til Sotra Arena. Det var første gang løpet ble arrangert med formaliserte regler for denne klassen, som var et satsingsområde for arrangøren i år. – Det var litt flere deltakere enn i fjor, både i løpsklassene og i turklassen, samt bedriftsklassen. Vi er veldig fornøyde og takknemlige for støtten og samarbeidet med Vest Næringsråd, sier Klubben.    

Les også

Meny