Har din bedrift et oversiktlig system over all elektronisk informasjon, eller bruker dine ansatte timevis på å lete det frem fra gang til gang? Illustrasjonsfoto: vnr.no

Hvor mye tid kaster du bort på rot?

edit today

Har du full kontroll på hvor du har alle annonser, Power Point-presentasjoner, pdf-filer, bilder, logoer, videoer og viktige elektroniske dokumenter? Ikke det, nei. Da bør du få med deg Maitreffet – klikk her for program og påmelding!

Kaster bort en time daglig

I 2007 avdekket en undersøkelse at hver norske arbeidstaker brukte en time daglig på å lete gjennom sakene sine på jobben. Europeiske undersøkelser viste at 98 milliarder euro ble kastet bort årlig på arbeidsplassen, på grunn av rot og dårlige rutiner. Den økende informasjonsmengden fikk skylden for de ansattes ineffektivitet. Informasjonsmengden er ikke blitt mindre i 2013, tvert imot. Papirmengden er redusert, men mengden elektroniske dokumenter er en økende utfordring. For Skien Kommune, Color Line, Widerøes Flyveselskap og mindre aktører som Kampsportforbundet og Fløibanen heter nøkkelen til bedre oversikt Imageshop. På Maitreffet får du vite mer om dette verktøyet.

Tilpasset ulike behov

– Behovene varierer fra bedrift til bedrift. Skien Kommune bruker Imageshop internt i organisasjonen, og har sine bilder lagret i Imageshop bildebank. De har også Imageshop API for framtidig integrasjon mot EPI server, forteller salgssjef Arnstein Leivestad i Screentek (Synlighet). Imageshop er en markedsledende webbasert mediebank som er utviklet av, og markedsføres av Screentek. Det er et  mediearkiv for lagring, strukturering og distribusjon av bilder, video og andre elektroniske dokumenter. Leivestad legger til at Imageshop er godt egnet for kommuner og offentlige organisasjoner som skal distribuere elektronisk materiell. Det er også godt egnet for distribusjon av for eksempel reiselivsbilder. – Våre leveranser dekker alt fra lagring av noen få bilder, til mediearkiv med tusenvis av dokumenter og global distribusjon, sier Leivestad.  

Les også

Meny