Litt business – litt fornøyelse

edit today

Da Offshore Media Group (OMG) realiserte “First thursday» for ett år siden, var det for å møte kundene på en annen måte. Den første torsdagskvelden i måneden møtes rundt 80 spesielt inviterte bedriftsledere og andre til relasjonsbygging i et avslappet miljø. VNR og OMG har nå inngått en avtale, som skal resultere i samarbeid om to av disse treffene i året, det første i mai. – Det handler om å skape nye relasjoner, og ivareta de relasjonene man har. Her får våre kunder mulighet til å treffe andre. Vi er glade for å få til et samarbeid med Vest Næringsråd, sier sales director Odd Eide Knudsen i OMG.

Uformelt

Stemningen er uformell i loungen på toppen av Xhibition i Bergen denne torsdagskvelden. Arenaen er en ganske annen enn den forretningsforbindelsene vanligvis møtes på. Kontorstoler og datamaskiner er byttet ut med dype sofaer og en bardisk. – Jeg elsker å mingle, sier Bjarte Søvik (bildet) i Sund Safety. Det er første gang han er til stede på “First thursday». Han var ikke i tvil om at han ville gå, da han fikk invitasjonen. – Dette traff meg med en gang, det er midt i blinken for meg. Jeg kommer helt sikkert til å gå på flere treff om jeg blir invitert, sier Søvik. Han legger til at det gir ham en anledning til å utvide bekjentskapskretsen, samt opprettholde kontakten med dem han kjenner fra før.

1-årsjubileum

Så populært er «First thursday» at OMG har måttet flytte arrangementet tre ganger siden oppstart, på grunn av plassproblemer. Denne torsdagen var det ett-årsjubileum for arrangementet, og OMG benyttet anledningen til å dele ut gratis annonser til fem heldige bedriftsrepresentanter som var til stede. Til gjengjeld fikk de gleden av å høre 80 forretningsforbindelser synge “Happy birthday” for “First thursday». Det hadde man neppe fått til i et kontormiljø på dagtid.

Les også

Meny