Bilde fra OTD 2015.

Sontum med ny rammeavtale

edit today

Ågotnesbaserte Sontum Fire & Safety skal brannsikre alle Wintershall sine installasjoner i Nordsjøen. Avtalen er den tredje i rekken av større rammeavtaler i 2015.

Sontum Fire & Safety AS er tildelt rammeavtale for service og vedlikehold av brann- og sikkerhetsutstyr på Wintershall sine offshore-installasjoner på norsk sokkel. Arbeidet vil bli ledet fra Sontum Fire & Safety sitt hovedkontor på Ågotnes

Ledende på brannutstyr

– Denne avtalen er den tredje i rekken av større rammeavtaler som Sontum sikrer seg i løpet av 2015 og det skal derfor ikke være tvil om at Sontum har sikret sin posisjon som den ledende aktøren innen vedlikehold av branntekniske systemer på norsk sokkel, sier Raymond Stokken, teknisk direktør i Sontum Fire & Safety AS i en pressemelding.

Den første rammeavtalen ble inngått med Statoil i sommer. I november kom nyheten om at selskapet sikret seg tilsvarende avtale med Maersk.

Sikrer stabil drift

Avtalen med Wintershall har en varighet på 5 år med opsjoner på totalt 4 år og innebærer service, vedlikehold, modifikasjoner og testing av aktivt brannbeskyttelses utstyr, samt leveranser av et vidt spekter av utstyr innen teknisk sikkerhet.

– Sammen med selskapets øvrige rammeavtaler vil denne avtalen med Wintershall sikre en stabil drift i årene fremover, sier Audun Hellesøy, daglig leder i Sontum Fire & Safety AS.

Sontum er en del av Align-konsernet, som gjennom sine 5 selskaper er en stor leverandør av løsninger og produkter innen teknisk sikkerhet til den internasjonale olje- og gass-industrien.

Les også

Meny