KLAR FOR KONFERANSE OG FEST: Påtroppende daglig leder i Vest Næringsråd, Rikard Toft Ledang, sammen med hotelldirektør for Panorama Hotell & Resort, Ole Martin Opitz.

Nesten 100 påmeldte til Øygardenskonferansen

edit today
Om tre måneder braker det løs. Dette vil du ikke gå glipp av!

Denne uken har Vest Næringsråd vært på Panorama Hotell og Resort for å planlegge detaljene rundt selve Øygardskonferansen og årsfesten, som er torsdag 29. november.

Tilfeldigvis var salen dekket til et bryllup på 180 gjester, så det ble spesielt lett å se for seg en magisk årsfest med næringslivet.

− Det blir en fantastisk dag fra morgen til kveld! Det er nesten 100 påmeldte og det er fortsatt tre måneder igjen. Det er helt fantastisk! Meld deg på du også, oppfordrer påtroppende daglig leder i Vest Næringsråd, Rikard Toft Ledang.

[divider line_type=»Small Line» line_thickness=»1″ divider_color=»default»][nectar_btn size=»jumbo» open_new_tab=»true» button_style=»regular» button_color_2=»Accent-Color» icon_family=»none» url=»https://www.vnr.no/event-directory/oygardenkonferansen/pamelding/» text=»Meld deg på Øygardenkonferansen og årsfesten her!»]

Les også

Meny