VIKTIGE FOR VEST NÆRINGSRÅD: Henning Hauso takket av Øyvind Blom som styreleder og Steinar Landro som styremedlem. Begge har vært med i styret i siden 2014. Foto: Silje Ulveseth

Staselig styremiddag på Cornelius Sjømatrestaurant

edit today
Øyvind Blom og Steinar Landro ble takket for sin innsats i Vest Næringsråd.

Tirsdag 12. juni hadde Vest Næringsråd en hyggelig og sosial samling sammen med styret, påtroppende daglig leder, samarbeidspartnere, ordførere og varaordførere i Fjell, Sund og Øygarden.

Vi ble servert en fantastisk 5-retters middag av Cornelius Sjømatrestaurant, som ble kåret til Årets Bedrift i 2017.

− Denne prisen har betydd svært mye for oss og det er mange som kommenterer den flotte klokken vi fikk. Vi bruker tittelen for alt det er verdt – det står «Årets Bedrift» på både nettsiden vår og i epost-signaturen vår, fortalte Alf Roar Sætre, som eier restauranten.

Se bilder fra samlingen nederst i artikkelen!

Takket av styremedlemmer

I tradisjon tro ble det gaveoverrekkelse til det avtroppende styret. Henning Hauso takket Øyvind Blom for sin innsats som styreleder i Vest Næringsråd.

− Øyvind Blom var en sterk og tydelig styreleder i en utfordrende tid for Vest Næringsråd. Han var også en viktig samarbeidspartner for meg som daglig leder, sa Hauso.

Blom hadde dessverre ikke mulighet til å delta på middagen, og ble derfor representert med et bilde.

− Takk for fine år i Vest Næringsråd og takk til Henning for en flott jobb dette året. Jeg ønsker Rikard Toft Ledang og Jan Vindenes lykke til som ny daglig leder og styreleder. Dette blir veldig bra, skriver Blom i en melding.

Både Øyvind Blom og Steinar Landro har vært med i styret siden 2014, og har betydd mye for utviklingen til Vest Næringsråd.

− Steinar Landro var ikke bare et aktivt styremedlem, men også en faglig ressurs som stilte seg til disposisjon når vi trengte bistand, roste Henning Hauso.

Takket Henning Hauso

Styreleder i Vest Næringsråd, Jan Vindenes, benyttet også anledningen til å takke Henning Hauso for hans gode innsats som daglig leder:

− Du har gjort en fantastisk jobb i Vest Næringsråd, som det står stor respekt av!

[divider line_type=»No Line»][heading]Se bildene fra styreavslutningen[/heading]

Foto: Silje Ulveseth

[divider line_type=»No Line»][vc_gallery type=»flexslider_style» images=»18332,18329,18331,18333,18334,18335,18337,18338,18336,18343,18342,18340,18339″ onclick=»link_no» img_size=»full»][divider line_type=»No Line»]

Les også

Meny